دانستنی ها

دلایل خرابی صندلی خودرو+راه حل و نحوه نگهداری

علت خرابی صندلی ماشین

خرابی صندلی خودرو میتواند علت های مختلفی داشته باشد ما توی این مقاله سعی کردیم به طور جامع و کامل به همه آنها بپردازیم تا شما عزیزان بتوانید استفاده کامل را بکنید

1-خرابی ابر (اسفنج) صندلی:

خرابی و معیوب بودن ابر ضمن لطمه زدن به بقیه اجزا صندلی و ایجاد ظاهر بد،میتواند آسیب های جدی به مفصل ها،ستون فقرات،و گردن وارد کند.

1-بی کیفیت بودن اسفنج:

اسفنج یا ابر صندلی هم مانند همه قطعه های خودرو میتواند دارای کیفیت های مختلف باشد که گاها سهل انگاری های شرکت سازنده یا تعویض غیر استاندارد صاحبان قبلی خودرو در انتخاب اسفنج تاثیر دارد.

2-شکستن فنر:

شکستن فنر یکی دیگر از عوامل مهم خرابی ابر هست زیرا این دو قطعه به هم اتصال دارند و در نتیجه اگر فنر شکسته یا دچار خرابی شده باشد باید سریعا اقدام به تعویض آن کنید تا از خرابی ابر هم پیشگیری شود.شکسته شدن فنر ابر را بی تکیه گاه و اسیب پذیر میکند

3-اصطکاک بدن یا عوامل دیگر:

این حالت در صورتی اتفاق میوفتند که سرنشینان به درستی روی صندلی خودرو قرار نگیرند و هنگام نشستن خود را به روی آن پرتاب کنند یا هنگام که نشستند با پای خود به صندلی فشار بیاورند این امر باعث خرابی ابر و یا حتی اجزای دیگر میشود.

4-شرایط محیطی:

شرایط محیطی مختلف مثل حرارت یا رطوبت بالایی می‌تونند به تدریج تأثیرات منفی بر عملکرد ابر صندلی ماشین بگذارند البته این امر در صورتی زودتر از موعد اتفاق می افتد که جنس ابر دارای کیفیت لازم نباشد.

 

خرید انوع ابرهای صندلی

راه حل های پیشنهادی:

برای جلوگیری از خرابی ابر صندلی ماشین، بهتره به صورت دوره ای و مرتب تمیزی و نگهداری کنید. همچنین در صورت مشاهده هر گونه ناهنجاری یا مشکل در عملکرد ابر صندلی، بهتر اس آن را تعویض کنید تا به بقیه اجزای صندلی آسیب وارد نشود

2-خرابی فنر های صندلی:

بطور کلی فنر های صندلی به دو دسته تقسم میشوند فنر تگیه گاه و فنر نشیمن گاه که هر دوی آن ها کاربردی شبیه به هم دارند و علت های خرابی آن ها هم نیز شبیه به هم است در ادامه نیر به علت های خرابی آن ها میپردازیم.

1. بی کیفیتی فنر ها:

بی کیفیت بودن آلیاژ،باعث خرابی در عملکرد و شکسته شدن آن میشود.

2. ضربه سرنشین ها:

بیش تر علت خرابی را میتوانیم بگوییم این مورد شامل میشود و خیلی رایج تر از بقیه موارد است زیرا اکثر ما به صورت ضربه ای بر روی صندلی مینشینیم.

3. پر کردن غیر استاندارد فضای بین:

یکی دیگر از عوامل خرابی فنر صندلی پر کردن غیر اصولی و بی قاعده فضای بین فنر و ابر  است که این امر ممکن هست در طول زمان باعث فشار به فنر یا خرابی فنر و نقض در آن شود.

خرید انوع فنر صندلی

راه حل های پیشنهادی:

برای جلوگیری از خرابی فنر صندلی خودرو، بهتره به این نکات توجه کنید: انتخاب مواد با کیفیت برای ساخت فنرها، نظم در تمیزی و نگهداری بهینه فنرها، و جلوگیری از استفاده نادرست یا غیرعادی از صندلی خودرو

3-خرابی اسکلت صندلی:

علت‌های خرابی اسکلت صندلی خودرو می‌توانند از جنس عوامل مکانیکی، الکتریکی، ناصحیح استفاده، و عوامل محیطی باشند.

1-بی کیفیتی اسکلت صندلی:

بی کیفیتی قطعه ها در اکثر مواقع میتواند مشکل ساز باشد اسکلت صندلی هم از این قاعده مستثنی نیست.

2 فشار و ضربه:

فشار به صندلی یعنی در هنگان عقب بردن تکیه گاه با آن بیش از ظرفیتش فشار بیاوریم و همینطور ضربه برای صندلی خودرو به این معناست که به هنگام نشستن به حالتی بشینیم که ضربه سنگینی به نشیمن گاه و همینطور تکیه گاه وارد شود و پس از زمان کوتاهی منجر به خرابی میشود.

خرید انوع اسکلت صندلی

راه حل های پیشنهادی:

برای پیشگیری از این مشکلات، می‌توانید به موارد زیر توجه کنید:
– مراقبت و نگهداری منظم: انتخاب اسکلت با کیفیت و نگهداری و تمیز کردن صندلی به منظور جلوگیری از خرابی و افزایش عمر مفید آن اهمیت دارد.
– استفاده صحیح: رعایت دستورالعمل‌های استفاده و انجام تعمیرات به موقع می‌تواند از خرابی اسکلت صندلی جلوگیری کند.

4-خرابی موتور برقی:

بعضی از خودرو های امروزی از جمله سمند و پژو پارس دارای موتور برقی صندلی هستند که گاهی دچار خرابی میشوند اینجا قراره به خرابی های این مورد بپردازیم.

1-عوامل مکانیکی:

  • استفاده بیش از حد یا فشار زیاد هنگام استفاده از موتور برقی صندلی می‌تواند باعث خرابی آن شود.
  • استفاده بیش از حد:کارکردن بی رویه از موتور میتواند خرابی موتور را در طولانی مدت به جلو بی اندازد.
  • اسکلت صندلی خراب: یکی دیگر از عوامل موثر بر خرابی موتور برقی صندلی اسکلت صندلی خراب است زیرا منجر به فشار به موتور و در نهایت منجر به سوختن موتور یا شکستن چرخ دنده های موتور برقی میشود

2-عوامل الکتریکی:

دست کاری سیم کشی های موتور برقی: شدیدا از دستکاری سیم کشی شامل کوتاه کردم قطع کردن سیم و حتی جدا کردن سیم موتور برق صندلی خود داری فرمایید

3-عوامل محیطی:

عوامل محیطی مانند رطوبت یا حرارت ممکن است در طول زمان یا به صورت لحظه ای منجر به خرابی دایم یا همان سوختن موتور برقی صندلی منجر شود

راه حل های پیشنهادی:

به صورت کلی میتوان گفت این موتور ها طول عمر و کارایی بالایی دارند ولی از طرفی باید در نظر داشته باشید که این موتور ها  نیز مانند بقیه اجزای صندلی نیاز به استفاده صحیح و مراقبت های دوره ای دارند.

راه حل های پیشنهادی:

به صورت کلی میتوان گفت این موتور ها طول عمر و کارایی بالایی دارند ولی از طرفی باید در نظر داشته باشید که این موتور ها  نیز مانند بقیه اجزای صندلی نیاز به استفاده صحیح و مراقبت های دوره ای دارند.

5-خرابی ریل صندلی:

اکثریت با این قطعه مهم آشنایی ندارند ولی این قطعه جزو اصلی ترین صندلی است.

1-ضربه ها ای ناگهانی:

  • اغلب ما بصورت ضربه ای و یا به حالت پرتاب خودمان را روی صندلی می اندازیم که این امر تاثیر بسیار زیادی بر روی خرابی ریل دارد و البته بی کیفیتی ریل میتواند بر این امر بسیار موثر باشد.
  • ضربه‌های قوی یا ضربه های ریز ولی پر تعداد (جاده خاکی) میتواند منجر به خرابی موتور برقی شود

2-استفاده نادرست:

استفاده نادرست از صندلی، مثلاً استفاده بیش از حد از ظرفیت و وزن مجاز و همینطور با سرعت زیاد رفتن درجاده های خاکی و یا دارای دست انداز زیاد

خرید انوع ریل صندلی

راه حل های پیشنهادی:

برای جلوگیری از خرابی فنر صندلی خودرو، بهتره به این نکات توجه کنید: انتخاب فنر با کیفیت برای ریل صندلی / رفتار مناسب برای نشستن بر روی صندلی / عدم رانندگی در جاده های خاکی تا حد امکان

در این مقاله سعی کردیم به صورت کامل و جامع عوامل خرابی صندلی را از عوامل محیطی تا ضربه هایی کخ منجر به شکستن اجزا میشوند بررسی کنیم اگر موردی و یا سوالی در مورد این مقاله دارید در زیر این مقاله میتوانید دیدگاه بگذارید تا ما در سریع ترین زمان ممکن شما را راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *